Állványozás és egyéb építőipari tevékenységek

Az állványozás volt az első szakterületünk. Az építőiparban használatos európai szabványoknak minden szempontból megfelelő állványok építésével, szállításával és bérbeadásával foglalkozunk. 2003 óta az általunk felépített állvány m2 mennyisége, mára közelebb van a millióhoz, mint a százezerhez. Állványaink épültek 2m-től, egészen 34m magasságig.
Az épületek állványozásához nagyobbrészt a német PLETTAC cég homlokzati állványrendszerét használjuk, amely Európában hosszú évek óta a legjobbak között szerepel és egy bevált állvány típus. Jelenleg 6000nm állvánnyal rendelkezünk, melyet folyamatosan bővítünk.
Állványzatunk alkalmas – nagyon pontos magasság beállítással – belső terek mennyezetének kényelmes megmunkálására is. Az állványozás kiemelten veszélyes munkák közé tartozik. Az állványzat nagyon biztonságos, nagy teherbírású, járólapjai csúszásmentes munkavégzést biztosítanak. Az általunk épített állványokat védőhálóval is képesek vagyunk ellátni, mely védi az állványzaton kívül tartózkodókat, illetve védeni kívánt tárgyakat a lehulló törmeléktől.
Vállalunk speciális, pl. lépcsőházak – átlagos állvány elemekből nem megépíthető – állványozását is. Az ilyen típusú helyszínek mindegyike más és más, ezért állványozása és ennek díja is egyedi.
Partnereink megelégedésére, évek óta foglalkozunk templomok külső és belső állványozásával, pódiumok építésével. Referenciáink között említhetem pl. a Szentendrei-, az Epöli-, az Ócsai-, a Hevesi-, a Budakeszi-, a Siójuti, a Balatonendrédi, a Siómarosi és az Isaszegi Nagytemplomot is.

2007-óta vállalunk és folyamatosan készítünk teljes emeletráépítést, tetőcserét, illetve tetőtérbeépítést is, ami magában foglalja a homlokzat és tetőszigetelést is.

2011-től cégünk, függesztett állványok telepítésével, bérbeadásával is foglalkozik. A függesztett állványozás, magas, lapostetős, kiugrásoktól mentes épületeknél, – főleg panelházaknál, – hatékonyabb lehet, mint a hagyományos homlokzati állványozás

Reméljük legközelebb már, mint partnerünket üdvözölhetjük!

Kedvezményezett neve:  ÉLBERT Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: ” Eszközállomány fejlesztése az Élbert Kft-nél”
Szerződött támogatás összege: 16 112 379,-Ft
Támogatás mértéke: 30 %
Projekt tartalmának bemutatása: 5470nm Layher Blitz típusú homlokzati állvány vásárlása.
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.11.29.
Projekt azonosító száma:  GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-01046